Profhilo: Η επανάσταση στο υαλουρονικό οξύ!

Η χρήση του υαλουρονικού οξέος είναι πλέον παραπάνω από δημοφιλής στις μη επεμβατικές τεχνικές για την πρόληψη και αντιμετώπιση της γήρανσης. Διατηρεί το δέρμα υγιές και λαμπερό, καθώς το ανανεώνει σε βάθος. Παράλληλα, το υαλουρονικό οξύ αναπληρώνει τον χαμένο όγκο του προσώπου, αποτέλεσμα του περάσματος του χρόνου και αναδιαμορφώνει το σχήμα.

Στην Plastic Clinic είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την θεραπεία Profhilo, την επανάσταση στο υαλουρονικό οξύ!

Τι είναι το Profhilo;

Το  Profhilo είναι μια από τις τελευταίες καινοτομίες για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος από την γήρανση. Πρόκειται για ένα booster σταθεροποιημένου υαλουρονικού οξέος.

Έχει μια από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις υαλουρονικού οξέος στην αγορά (64 mg/2 ml), γι΄αυτό και η χρήση του διαφέρει από τα υπόλοιπα υαλουρονικά που κυκλοφορούν στην αγορά, όπως θα διαπιστώσετε και παρακάτω.

 

Σε τι διαφέρει από τα υπόλοιπα υαλουρονικά;

Το  Profhilo γίνεται με συγκεκριμένη τεχνική (BAP) σε 5 σημεία στην κάθε πλευρά του προσώπου που λέγονται Bio Aesthetic Points. Μετά την εφαρμογή του, απλώνεται και αναδομείται σταδιακά μέσα σε έναν μήνα, προσφέροντας έτσι παρατεταμένη δράση.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την ενυδάτωση και την διόρθωση του περιγράμματος του προσώπου, αλλά και την μακροπρόθεσμη αναδόμηση του δέρματος, μέσω της αύξησης της παραγωγής κολλαγόνου αλλά ελαστικών ινών.

Η ανανέωση του σχήματος και του περιγράμματος του προσώπου είναι αισθητή από την πρώτη κιόλας ημέρα!  Το δέρμα γίνεται άμεσα πιο σφιχτό, πιο λαμπερό και ελαστικό. Μετά από λίγες ημέρες θα παρατηρήσετε ότι οι γραμμές λειαίνουν και οι ρυτίδες γεμίζουν. Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, καθώς το πρόσωπο μοιάζει σαν «τραβηγμένο».

Σε ποιες περιοχές μπορούμε να εφαρμόσουμε την θεραπεία Profhilo;

Ωστόσο, το πρόσωπο δεν είναι το μόνο σημείο του σώματος που μπορούμε να εφαρμόσουμε την θεραπεία Profhilo. Καθώς η συγκέντρωση του υαλουρονικού οξέος είναι τόσο υψηλή, είναι κατάλληλο σκεύασμα και για άλλες περιοχές του σώματος, όπως:

  • Χεριά
  • Βραχίονες
  • Λαιμός

 

Από ποια ηλικία μπορούμε να ξεκινήσουμε την θεραπεία  Profhilo;

Η  κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσετε την θεραπεία Profhilo, είναι συνήθως άνω των 40 ετών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως μέσο πρόληψης της γήρανσης είτε σαν μέσο αντιμετώπισης της γήρανσης.

 

Σε ποιόν τύπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί η θεραπεία  Profhilo;

Καθώς το υαλουρονικό οξύ αποτελεί στοιχείο του δέρματός μας, το υαλουρονικό οξύ Profhilo είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που δεν μπορεί να προκαλέσει και κάποιου είδους αλλεργία.

 

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται και πόσο διαρκεί η κάθε συνεδρία;

Ανεξάρτητα με το μέγεθος του προβλήματος, χρειάζονται δύο συνεδρίες, οι οποίες λαμβάνουν χώρα σε απόσταση ενός μήνα μεταξύ τους. Η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου μισή ώρα και πραγματοποιείται στο ιατρείο του Πλαστικού Χειρουργού. Πρόκειται για μια ανώδυνη διαδικασία, αναίμακτη και καθόλου κουραστική για τον ασθενή.

 

Τι προετοιμασία και αποθεραπεία χρειάζεται η θεραπεία  Profhilo;

Δεν χρειάζεται κανενός είδους προετοιμασία πριν την εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος Profhilo. Το πρόσωπο πρέπει να είναι καθαρό, χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Μετά την έγχυση του υαλουρονικού οξέος στο πρόσωπο ή το σώμα του ασθενούς, ο τελευταίος μπορεί να γυρίσει άμεσα στις συνηθισμένες του δραστηριότητες. Το μόνο που πρέπει να αναφερθεί είναι ότι καλό είναι να αποφύγετε για μικρό χρονικό διάστημα την επίσκεψη στον Οδοντίατρο.

 

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα της θεραπείας Profhilo;

Ενώ με τα κλασικά σκευάσματα υαλουρονικού οξέος τα αποτελέσματα διαρκούσαν μόλις 6 με 8 μήνες, με το Profhilo, τα αποτελέσματα ξεπερνούν σε διάρκεια τον ενάμιση χρόνο!

 

Μπορούν να γίνουν συνδυαστικά άλλες θεραπείες;

Φυσικά, η θεραπεία  Profhilo μπορεί να γίνει είτε μόνη της είτε συνδυαστικά με άλλες θεραπείες, όπως για παράδειγμα Botox, αναίμακτη βλεφαροπλαστική plexr καθώς επίσης και εγχύσεις υαλουρονικού οξέος σε περιοχές, όπως: μάτια (σακούλες και πόδι χήνας), μύτη (για αναδιαμόρφωση του σχήματος), χείλη (για αναδιαμόρφωση του σχήματος και αύξηση του όγκου), στόμα (για την αντιμετώπιση των ρυτίδων καπνιστή).

 

Και ποιο είναι το κόστος της θεραπείας;

Το κόστος της θεραπείας είναι περίπου ανάλογο όσο και οι κλασικές εγχύσεις υαλουρονικού οξέος, με ενδεικτική τιμή περίπου 250 €.

Αφεθείτε στα χέρια μας και λάμψε όπως ποτέ ξανά! Μην καθυστερείτε! Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας στην Plastic Clinic και παγώστε τον χρόνο!