Παλλομενη λιποαναρροφηση

Το τοπικό πάχος είναι ένα «αγκάθι» για τον περισσότερο κόσμο, που δυσκολεύεται να απαλλαγεί από το επίμονο λίπος σε διάφορες περιοχές του σώματός του, ακόμα κι αν έχει το ιδανικό βάρος. Η λιποαναρρόφηση θεωρείται η πιο διαδεδομένη και αποτελεσματική μέθοδος παγκοσμίως για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, καθώς τα αποτελέσματά της είναι άμεσα και κυρίως μόνιμα. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα η λιποαναρρόφηση έχει εξελιχθεί, με νέες τεχνικές να κάνουν την εμφάνισή τους, υποσχόμενες ένα ομορφότερο σώμα με λιγότερο κόπο.

High Definition Lipoplasty

Στη High Definition Lipoplasty το λίπος που περισσεύει αναρροφάται με λεπτές κάνουλες με τη βοήθεια μηχανήματος μικροπαλινδρόμησης. Το συσσωρευμένο λίπος απομακρύνεται σταδιακά και η προβληματική περιοχή αναδιαμορφώνεται. Μετά τη High Definition Lipoplasty ο ασθενής απολαμβάνει ένα όμορφο σώμα, το οποίο διατηρεί τα αποτελέσματα της τεχνικής αυτής, εφόσον και το βάρος του παραμείνει σταθερό.

Λιποαναρρόφηση με υπερήχους

Στη λιποαναρρόφηση με υπερήχους η μεμβράνη του λιποκυττάρου διαλύεται με τη θερμότητα υψηλής συχνότητας κυμάτων υπερήχων, το λίπος να υγροποιείται στη συνέχεια και  γίνεται αναρρόφησή του. Στα θετικά της μεθόδου, που εφαρμόζεται στο χειρουργείο με αναισθησία, είναι πως ο χρόνος της ανάρρωσης είναι μικρότερος από την κλασική λιποαναρρόφηση.

Παλμική λιποαναρρόφηση

Στην παλμική λιποαναρρόφηση ή δυναμικά υποβοηθούμενη λιποαναρρόφηση (PAL) ένα ειδικό μηχάνημα με μια λεπτή παλλόμενη κάνουλα διεισδύει στους ιστούς και διαλύει το λίπος, το οποίο στη συνέχεια αναρροφά. Η κάνουλα είναι διαμέτρου 2 χιλιοστών και φτάνει στο λίπος μέσα από μια οπή στο δέρμα. Στα θετικά της είναι η ομοιόμορφη αφαίρεση του λίπους και η μείωση του μετεγχειρητικού πόνου.

Power Liposuction

Με την λιποαναρρόφηση Power Liposuction, πέραν της μείωσης του λίπους, επιτυγχάνεται η σμίλευση του σώματος. Ουσιαστικά η λιποαναρρόφηση γίνεται με λεπτές ατραυματικές κάνουλες που αναρροφούν το λίπος, χωρίς να προκαλούν τραυματισμούς ή πόνο. Το λίπος που συλλέγεται μπορεί σε επόμενο στάδιο να τοποθετηθεί σε άλλες περιοχές του σώματος, δίνοντάς του την απαραίτητα αρμονία. Στα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι ο περιορισμός του πόνου και των οιδημάτων μετά το χειρουργείο, αλλά και η βελτιωμένη εικόνα του δέρματος, αφού αφαιρείται μόνο ο λιπώδης ιστός, χωρίς να πειράζονται οι υπόλοιποι.

Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo

Είναι μια ανώδυνη, ασφαλής, αναίμακτη και αποτελεσματική μέθοδος, με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας και μόνιμη απώλεια τοπικού λίπους. Η Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo με το ND-YAG laser  και την οπτική του ίνα στοχεύει στα λιποκύτταρα, τα διαλύει και συσφίγγει και την επιδερμίδα. Το λίπος υγροποιείται και στη συνέχεια αναρροφάται με μια λεπτή ατραυματική κάνουλα. Επίσης το φως και η θερμική ενέργεια του laser διασπούν και το λίπος που είναι υπεύθυνο για την κυτταρίτιδα, ενεργοποιώντας παράλληλα την παραγωγή κολλαγόνου.

Λιποπλαστική-fat grafting

Η λιποπλαστική-fat grafting γίνεται μετά την αφαίρεση τοπικού λίπους από σημεία του σώματος όπου υπάρχει περίσσεια. Στη συνέχεια το λίπος τοποθετείται σε άλλες περιοχές, ώστε να υπάρχει μια ισορροπία. Το πρώτο στάδιο είναι η λιποαναρρόφηση, στη συνέχεια αφαιρείται το λίπος με λεπτά εργαλεία, περνά από ειδική επεξεργασία και επανατοποθετείται στο σώμα, για να ενισχύσει άλλα σημεία (ζυγωματικά, ρινοπαρειακές κτλ).

Κρυολιπόλυση

Με την κρυολιπόλυση τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε χαμηλή θερμοκρασία, με συνέπεια να μειώνονται, καθώς η απότομη ψύξη τους οδηγεί στην καταστροφή τους. Με ειδικό μηχάνημα η προβληματική περιοχή ψύχεται, η μεμβράνη των λιποκυττάρων διασπάται και ακολουθεί η ρευστοποίησή τους. Τα ρευστοποιημένα λιποκύτταρα απομακρύνονται το επόμενο διάστημα από τον οργανισμό μέσα από φυσικές μεταβολικές διεργασίες.

Λιπογλυπτική

Με τη λιπογλυπτική αφαιρείται το πλεονάζον λίπος μέσω λέιζερ, ραδιοσυχνοτήτων, ή άλλων ειδικών μηχανημάτων. Στη συνέχεια περνά από ειδική επεξεργασία, ώστε να συλλεχθούν τα καλά του στοιχεία (λίπος με τη μορφή βλαστοκυττάρων) και επιστρέφει σε σημεία που χρειάζονται παρέμβαση, σμιλεύοντας έτσι το σώμα, χωρίς νυστέρι και ξένα υλικά. Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία ή μέθη και έχει εύκολη αποθεραπεία.

3D Λιποαναρρόφηση

Με τη 3D Λιποαναρρόφηση-Λιπογλυπτική Υψηλής Ευκρίνειας επιτυγχάνεται η μόνιμη αφαίρεση του τοπικού πάχους και η επαναδιαμόρφωση του σώματος, χάρη στην έγχυση του αφαιρεθέντος λίπους σε άλλα σημεία. Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη, ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του σε μία με δύο μέρες και τα αποτελέσματα είναι μόνιμα, αρκεί να διατηρεί το βάρος του και να ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή.

4D Λιπογλυπτική

Η 4D λιπογλυπτική κάνει ένα βήμα πέρα από την 3D, επιτρέποντας τη φυσική προβολή των μυών. Έτσι το λίπος αφαιρείται, το σώμα σμιλεύεται με την έγχυση του λίπους, ενώ τονίζονται οι μύες, δημιουργώντας την εικόνα του γυμνασμένου σώματος. Για την 4D λιπογλυπτική χρησιμοποιείται η συσκευή VASER, που παράγει ραδιοσυχνότητες θερμότητας, μέσω των οποίων ρευστοποιείται το λίπος. Με τη μέθοδο αυτή ελαχιστοποιούνται τα οιδήματα και οι εκχυμώσεις μετεγχειρητικά.

Lipolysis Mesotherapy

Με την Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης (Lipolysis Mesotherapy) επιτυγχάνεται λιποδιάλυση, σμίλευση του σώματος και βελτίωση του περιγράμματός του. Το δέρμα εμπλουτίζεται με λιποδιαλύτες, συσφικτικές ουσίες, αμινοξέα, βιταμίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά που οδηγούν στη διάσπαση των λιποκυττάρων, τον περιορισμό της κυτταρίτιδας, αλλά και στην αποτροπή των κυττάρων να αποθηκεύουν εκ νέου λίπος.

Πριν & Μετά

previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
Slider