Νηματα Σωματος

Έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα, ανανεώνουν το σώμα και δεν απαιτούν καν χειρουργείο. Ο λόγος για τα νήματα PDO, μια απόλυτα ασφαλή μη επεμβατική θεραπεία σύσφιξης και ανόρθωσης για το σώμα. Πρόκειται για βιοαπορροφήσιμα νήματα, τα οποία με την εισαγωγή τους στο σώμα ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και ανορθώνουν περιοχές που έχουν χαλαρώσει.

Τα νήματα PDO χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια στην ιατρική ως χειρουργικά βιοδιασπώμενα ράμματα και αποτελούνται από δύο ουσίες, το πολυγαλακτικό οξύ και την πολυδιοξανόνη. Η διαδικασία για την εφαρμογή τους είναι απλή, αφού εισάγονται στο δέρμα, στις περιοχές όπου εντοπίζεται το πρόβλημα, με τη χρήση μιας μακριάς και λεπτής βελόνας. Η τοποθέτησή τους γίνεται κάθετα ή οριζόντια στις χαλαρωμένες περιοχές με σκοπό τη δημιουργία πλέγματος το οποίο ανασηκώνει το δέρμα.

Οι βασικότερες περιοχές εφαρμογής των νημάτων PDO είναι το εσωτερικό των μηρών, οι γλουτοί, η κοιλιά, το εσωτερικό των βραχιόνων και τα γόνατα. Για την εισαγωγή τους χρειάζεται τοπική αναισθησία, ενώ ο αριθμός τους εξαρτάται από την ένταση και το σημείο του προβλήματος. Πρόκειται για μια ιδανική λύση για όσους αντιμετωπίζουν μέτρια χαλάρωση στο σώμα τους και δεν θέλουν να μπουν στη διαδικασία του χειρουργείου.

Με δεδομένο ότι για την εφαρμογή των νημάτων δεν χρειάζονται τομές, ο ασθενής επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες, αποφεύγοντας απλώς την έντονη άσκηση τις πρώτες ημέρες. Μάλιστα, τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη στιγμή, αν και η εντυπωσιακή εικόνα εμφανίζεται σταδιακά, σε διάστημα τριών μηνών, καθώς τα νήματα απορροφώνται από τον οργανισμό και συμβάλουν στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Διαρκούν δε έναν χρόνο.

Το ότι η εν λόγω μέθοδος έχει γρήγορη εφαρμογή, που κρατά από μισή έως μία ώρα, δεν προκαλεί αλλεργίες, έχει μηδενικό χρόνο αποθεραπείας και δεν αφήνει σημάδια, αλλά και το ότι τα νήματα δεν είναι ορατά, ούτε τα αισθάνεται ο ασθενής, καθιστούν την καινοτόμο αυτή λύση ιδανική.