Δερμοαποξεση

Θέλετε να αποκτήσετε πρόσωπο λαμπερό και φρέσκο, καταπολεμώντας τα σημάδια του χρόνου; Τώρα υπάρχει λύση και είναι η δερμοαπόξεση, μια θεραπεία ιδανική για τον βαθύ καθαρισμό και την τόνωση της επιδερμίδας. Με τη δερμοαπόξεση το δέρμα ανανεώνεται, αποκτά λάμψη και μια όψη υγείας, ενώ μειώνονται οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες. Μάλιστα, τα αποτελέσματά της είναι ορατά άμεσα, ενώ είναι μια μέθοδος μη επεμβατική, ανώδυνη και ασφαλής και έχει τη δυνατότητα στοχευμένης δράσης και ρυθμιζόμενης έντασης, που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε επιδερμίδας.

Η δερμοαπόξεση μπορεί να γίνει είτε με μικροκρυστάλλους είτε με διαμάντι. Έχει δε δύο στάδια: το πρώτο είναι η απολέπιση που επιτυγχάνεται με τους μικροκρυστάλλους ή τις νιφάδες διαμαντιού και το δεύτερο είναι η αναρρόφηση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας.

Ουσιαστικά με τη θεραπεία αυτή απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, καθώς αφαιρείται το επιφανειακό της τμήμα και ενεργοποιείται η διαδικασία της ανάπλασης και αναζωογόνησης του δέρματος. Παράλληλα «ξυπνούν» οι ινοβλάστες, παράγοντας νέο κολλαγόνο και ελαστίνη, που είναι οι καλύτεροι «φίλοι» του νεανικού δέρματος.

Έτσι επιτυγχάνεται βαθύς καθαρισμός, λείανση και βελτίωση της υφής της επιδερμίδας, λάμψη, περιορισμός της λιπαρότητας, βελτίωση των ουλών ακμής, σύσφιξη και μείωση των οιδημάτων και κύκλων γύρω από τα μάτια.

Η δερμοαπόξεση βρίσκει εφαρμογή στο πρόσωπο, τον λαιμό, το ντεκολτέ, τα χέρια, την πλάτη, ενώ είναι ιδανική λύση για πανάδες, ρυτίδες, λεπτές  γραμμές και ουλές ακμής. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες, αν και στις πιο ώριμες επιδερμίδες έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, με το δέρμα να αποκτά άμεσα λάμψη και φωτεινότητα. Συνιστάται πάντως η επανάληψή της σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε η επιδερμίδα να διατηρείται αναζωογονημένη. Εφόσον η δερμοαπόξεση έχει ως στόχο τον καθαρισμό, πρέπει να επαναλαμβάνεται 3 με 4 φορές τον χρόνο, ενώ αν αποστολή της είναι η μείωση των πανάδων, η βελτίωση των ουλών ακμής, των ρυτίδων, αλλά και η σύσφιξη του δέρματος, χρειάζονται 4 με 6 συνεδρίες, με μεσοδιάστημα 10-14 ημερών.