Αυξητικη χειλιων

Είναι αρκετά για να αναδείξουν τη θηλυκότητα μιας γυναίκας, αλλά και ικανά να προσθέσουν χρόνια στο πρόσωπο της, αν χάσουν το σχήμα και το μέγεθός τους. Ο λόγος για τα χείλη, που με το πέρασμα του χρόνου χάνουν τη ζωντάνια και τον όγκο τους, επηρεάζοντας τη συνολική εικόνα του προσώπου.

Στην πλαστική χειρουργική όμως δεν υπάρχει πρόβλημα χωρίς λύση. Έτσι η αυξητική χειλιών με υαλουρονικό οξύ αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη και ασφαλή τεχνική για γεμάτα, σαρκώδη και ελκυστικά χείλη, χωρίς πολύπλοκες χειρουργικές μεθόδους και επώδυνες διαδικασίες. Άλλωστε με την διαδικασία αυτή η αύξηση και επαναδιαμόρφωση του σχήματος των χειλιών είναι μια εύκολη υπόθεση και τα γεμάτα και όμορφα χείλη μια επιθυμία που μπορεί  να γίνει πραγματικότητα.

Η χρήση υαλουρονικού οξέος για τα χείλη είναι ιδανική στις περιπτώσεις ατόμων που δεν θέλουν να μπουν στη διαδικασία σύνθετων χειρουργικών επεμβάσεων ή πιο μόνιμων λύσεων, τις οποίες δεν μπορούν να αλλάξουν. Το υαλουρονικό οξύ είναι μάλιστα φιλικό προς το ανθρώπινο δέρμα, αφού αποτελεί ήδη συστατικό του οργανισμού μας και δεν προκαλεί αλλεργίες.

Το αποτέλεσμα της αυξητικής χειλιών με υαλουρονικό οξύ είναι ορατό αμέσως μετά την εφαρμογή του ενέσιμου υλικού, ενώ αν υπάρξει ανάγκη για επιπλέον γέμισμα, αυτό μπορεί να γίνει εντός 15νθημέρου. Κι επειδή η επιλογή του υλικού είναι κομβικής σημασίας, τα πιστοποιημένα προϊόντα της κορυφαίας αμερικανικής εταιρείας Alergan είναι η καλύτερη λύση, γι’ αυτό και τα προτιμούμε.

Πριν από την έγχυση του υλικού, στην περιοχή των χειλιών τοποθετείται αναισθητική κρέμα ή γίνεται τοπική αναισθησία. Μετά την έγχυση του υαλουρονικού οξέος μπορεί να προκληθεί ένα ελαφρύ οίδημα και μια ερυθρότητα, που όμως υποχωρούν τις επόμενες ημέρες. Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου δέκα μήνες, αν και υπάρχουν πλέον και υλικά μεγαλύτερης διάρκειας.

Περιορισμός ηλικίας δεν υπάρχει για την αυξητική χειλιών με υαλουρονικό οξύ, αν και η εφηβεία είναι καλό να έχει παρέλθει. Στις περιπτώσεις των νεότερων γυναικών στόχος συνήθως είναι να αποκατασταθεί το μικρό μέγεθος στα χείλη, ενώ στις μεγαλύτερες ηλικίες στόχος είναι να γεμίσουν τα χείλη, που έχουν ζαρώσει εξαιτίας της γήρανσης.

Η αυξητική χειλιών πραγματοποιείται με τη χρήση υαλουρονικού οξέος. Με το υαλουρονικό οξύ, η αύξηση των χειλιών και η επαναδιαμόρφωση του σχήματος είναι εύκολη υπόθεση.

 

Η αυξητική χειλιών με υαλουρονικό οξύ ενδείκνυται για ασθενείς που δεν επιθυμούν να μπουν στην διαδικασία σύνθετων χειρουργικών επεμβάσεων ή άλλων μόνιμων λύσεων.

 

Όχι. Αντιθέτως, το υαλουρονικό οξύ είναι φιλικό προς το ανθρώπινο δέρμα και αποτελεί συστατικό του οργανισμού μας, χωρίς να προκαλεί ανεπιθύμητες παρενέργειες.

 

Αρχικά, ο πλαστικός χειρουργός τοποθετεί αναισθητική κρέμα ή τοπική αναισθησία στην περιοχή των χειλιών και έπειτα σταδιακά εγχέει το υαλουρονικό οξύ.

Το αποτέλεσμα είναι ορατό αμέσως μετά από την επίσκεψη.

Το μόνο που μπορεί να παρατηρήσετε είναι ένα ελαφρύ οίδημα και ερυθρότητα που θα υποχωρήσει τις επόμενες ημέρες.

 

Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 10 μήνες.

Όχι. Ιδανικά, όμως, θα πρέπει να έχει παρέλθει η εφηβεία.