Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική – PlexR

Το περιττό δέρμα στο άνω ή κάτω βλέφαρο σάς ενοχλεί, σάς στερεί από τη νεανικότητά σας και κάνει το βλέμμα σας να φαίνεται κουρασμένο, αλλά φοβάστε το χειρουργείο; Η λύση ακούει στο όνομα Plexr.

Πρόκειται για μέθοδο μη επεμβατικής βλεφαροπλαστικής, που δεν καταφεύγει ούτε σε νυστέρι ούτε σε λέιζερ, καθιστώντας την διαδικασία αναίμακτη και χωρίς τους κινδύνους μιας παραδοσιακής επέμβασης. Με την μέθοδο Plexr αφαιρούνται ανώδυνα οι επιφανειακές στιβάδες του δέρματος μέσω εξάχνωσης. Η συσκευή Plexr που χρησιμοποιείται αξιοποιεί την ενέργεια του πλάσματος, μέσω της οποίας επιτυγχάνεται η εξάχνωση του περιττού δέρματος στο άνω και κάτω βλέφαρο, με αποτέλεσα την ορατή σύσφιξη στα σημεία χαλάρωσης. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αυτής η συσκευή αυξάνει τη θερμοκρασία στις επιλεγμένες περιοχές και δεν επηρεάζει τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, παρά μόνο τις επιφανειακές στιβάδες.

Η εν λόγω μέθοδος δίνει λύση στην αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης, αλλά και των ρυτίδων γύρω από τα μάτια. Δεν τραυματίζει τους ιστούς και θεωρείται ιδανική για τις περιπτώσεις που ο ασθενής δεν μπορεί να προχωρήσει στην παραδοσιακή, χειρουργική επέμβαση βλεφαροπλαστικής για ιατρικούς λόγους.

Ανάλογα με τον βαθμό του προβλήματος, απαιτούνται από μία έως τρεις συνεδρίες. Στα θετικά της μεθόδου, που έχει ορατά αποτελέσματα άμεσα, είναι πως δεν υπάρχουν τομές και ράμματα. Πέρα από ένα μικρό οίδημα, που εξαφανίζεται εντός τριών ημερών, και από κάποιες μικρές κρούστες που φεύγουν σε διάστημα μίας εβδομάδας, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να θυμίζει την μη επεμβατική αυτή βλεφαροπλαστική μετά από λίγο καιρό.

Μάλιστα, αν η βλεφαροπλαστική με τη μέθοδο Plexr συνδυαστεί και με ενέσιμες θεραπείες προσώπου, τα αποτελέσματα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά.
Για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα μέτριας χαλάρωσης στα βλέφαρα το Plexr, που κερδίζει διαρκώς έδαφος και θεωρείται επαναστατική μέθοδος, η πλέον προηγμένη μη επεμβατική μέθοδος βλεφαροπλαστικής, είναι η γρήγορη, αναίμακτη, ανώδυνη και σίγουρη λύση, αφού χαρίζει ένα βλέμμα νεανικό και ξεκούραστο.

Πριν & Μετά

previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
Slider