Ενθεματα σωματος

Το καλοσχηματισμένο σώμα για τον άντρα που δεν έχει τον χρόνο να γυμναστεί δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο, αφού πλέον η πλαστική χειρουργική τού δίνει  τη δυνατότητα να το αποκτήσει, χωρίς κόπο, με τη χρήση ειδικών ενθεμάτων στις περιοχές που χρειάζονται ενίσχυση. Κοιλιακοί, γλουτοί και γάμπες μπορούν να αλλάξουν μορφή σε λίγη ώρα, χαρίζοντας μια αθλητική εικόνα στον ασθενή, χωρίς τον ιδρώτα και την προσπάθεια που απαιτούν η γυμναστική και η διατροφή.
 

6 pack

 
Οι κοιλιακοί είναι ένα όνειρο για κάθε άντρα, η απόκτησή τους όμως μέσω διατροφής και γυμναστικής είναι πολύ δύσκολη. Πλέον η πλαστική χειρουργική έχει τη λύση. Ουσιαστικά τα ενθέματα που χρησιμοποιούνται «μιμούνται» τους 6 pack κοιλιακούς μυς, προσφέροντας την πολυπόθητη γράμμωση. Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία και τα έξι ενθέματα τοποθετούνται μέσω μικρών, κρυμμένων τομών στον ομφαλό. Τα ενθέματα, που τοποθετούνται πάνω στον μυ, είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να τον ακολουθούν και να είναι ευέλικτα, προκειμένου να προσαρμόζονται στη σωματική δραστηριότητα και να δίνουν μια φυσική αίσθηση. Ο ασθενής μπορεί να επανέλθει στην καθημερινότητά του τρεις μέρες μετά την εγχείριση. Πάντως, οι πιο έντονες δραστηριότητες θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον τέσσερις με έξι εβδομάδες.
 

Γλουτοί

 
Για την αύξηση των γλουτών η συνηθέστερη μέθοδος είναι η τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης, που είναι μάλιστα ειδικά για την εν λόγω περιοχή. Τα ενθέματα γλουτών είναι είτε στρογγυλά είτε ωοειδή, ενώ η σύνθεση της σιλικόνης που περιέχουν διαθέτει  μεγαλύτερη συνοχή από αυτή των μαστών. Για την τοποθέτηση του ενθέματος γίνεται μια τομή στην περιοχή του κόκκυγα, μέσω της οποίας δημιουργείται μια θήκη σε κάθε γλουτό, ώστε να υποδεχθεί το ένθεμα. Η επέμβαση αυτή έχει μακρά αποθεραπεία, αφού απαιτούνται τρεις μήνες ώστε να μπορεί να καθίσει κανονικά ο ασθενής.
 

Γάμπες

 
Η πλαστική χειρουργική δίνει τη δυνατότητα στους άνδρες να αυξήσουν και τον όγκο στις γάμπες τους με τη χρήση ενθεμάτων, πετυχαίνοντας την πολυπόθητη συμμετρία και ένα αποτέλεσμα γυμνασμένου ποδιού. Τα ενθέματα σιλικόνης τοποθετούνται είτε πάνω από τον μυ είτε κάτω από τον μυ (γαστροκνημία) και συνήθως για την τοποθέτησή τους απαιτείται τοπική αναισθησία, μέθη ή επισκληρίδιος αναισθησία. Η τομή που γίνεται βρίσκεται στο πίσω μέρος του γονάτου. Η επέμβαση διαρκεί μόλις 40 λεπτά, ενώ ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει σπίτι του την ίδια μέρα και να επανέλθει στην καθημερινότητά του σε μία εβδομάδα.