Μεταμόρφωση προσώπου με υαλουρονικό οξύ

Η αισθητική του προσώπου μας είναι κάτι που απασχολεί όλες τις γυναίκες. Σήμερα με τη βοήθεια του υαλουρονικού οξέος, η κάθε γυναίκα μπορεί να αποκτήσει το πρόσωπο των ονείρων της χωρίς νυστέρι. Η χρήση υαλουρονικού βοηθάει το πρόσωπό σας να δείχνει φρέσκο και νεανικό εξαλείφοντας τα σημάδια του χρόνου.

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ;

Το υαλουρονικό οξύ είναι συστατικό του ίδιου μας του οργανισμού. Πρόκειται στην ουσία για μια πρωτεΐνη, η οποία ονομάζεται λυκοζαμινογλυκάνη. Η πρωτεΐνη αυτή είναι υπεύθυνη για την ενυδάτωση του δέρματος και τη διατήρηση της ελαστικότητά της. Καθώς τα χρόνια περνούν, το υαλουρονικό οξύ παράγεται όλο και με μικρότερη συχνότητα. Έτσι, εμφανίζονται στο πρόσωπο ρυτίδες που το κάνουν να χάνει τη νεανική του φρεσκάδα.

 

Πώς χορηγείται το υαλουρονικό οξύ στο πρόσωπο;

Πριν την έναρξη της θεραπείας ο ιατρός τοποθετεί στο πρόσωπο της ασθενούς μια τοπική κρέμα αναισθησίας. Στη συνέχεια, πραγματοποιείται έγχυση του υαλουρονικού οξέος στο πρόσωπο με μια λεπτή σύριγγα και γίνεται μασάζ στην περιοχή προκειμένου να απλωθεί το υλικό.

 

Πρόσωπο και υαλουρονικό οξύ: Σημεία εφαρμογής

Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα σημεία του προσώπου, ανάλογα με το στόχο που θέλουμε να επιτύχουμε. Πιο συγκεκριμένα:

Υαλουρονικό για ρυτίδες: Το υαλουρονικό οξύ έχει την ιδιότητα να «γεμίζει» τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες έκφρασης που σχηματίζει ο χρόνος στο πρόσωπό μας πχ. ρυτίδες του καπνιστή γύρω από το στόμα, «το πόδι της χήνας» στο τελείωμα του ματιού κ.ά.

Υαλουρονικό κάτω από τα μάτια: Η περιοχή κάτω από τα μάτια μας είναι πάρα πολύ εύθραυστη και μαρτυρά και την ηλικία μας. Επίσης, πολλοί άνθρωποι έχουν εκ γενετής σακούλες και μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Με τη χρήση του υαλουρονικού οξέος πλέον μπορούν να απαλλαγούν εύκολα και γρήγορα από τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους.

Υαλουρονικό στα χείλη:  Η τοποθέτηση υαλουρονικού στα χείλη στοχεύει στην απόκτηση μεγάλων και ζουμερών χειλιών. Επίσης, μπορεί να εφαρμοστεί με επιτυχία και στις ρυτίδες που σχηματίζονται γύρω από το στόμα.

Υαλουρονικό στα ζυγωματικά: Με την εφαρμογή υαλουρονικού στα ζυγωματικά μπορείτε να αποκτήσετε ένα πρόσωπο γεμάτο γωνίες. Η αλήθεια είναι ότι με τη πάροδο του χρόνου το πρόσωπό μας αλλάζει σχήμα και τα ζυγωματικά αλλοιώνονται.

Υαλουρονικό για την καταπολέμηση ουλών: Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά και στην επούλωση ουλών στο δέρμα μας, π.χ. σε περιπτώσεις ακμής.

 

Πόσο καιρό διαρκεί η θεραπεία του υαλουρονικού οξέος;

Το αποτέλεσμα της θεραπείας μπορεί να διαρκέσει από 7 έως 10 μήνες. Όταν περάσει το διάστημα αυτό, η επανάληψή του είναι αναγκαία για τη διατήρηση του αποτελέσματος.

 

Πονάει η χορήγηση του υαλουρονικού στο πρόσωπο;

Η χορήγηση υαλουρονικού δεν είναι μια επώδυνη διαδικασία. Ο πόνος, αν και περιορίζεται με την τοπική αναισθησία, είναι ανεκτός. Μετά τη χορήγησή του, ίσως εμφανιστεί στο πρόσωπο κάποιο πρήξιμο ή κοκκινίλα που υποχωρούν άμεσα.

 

Ο Πλαστικός Χειρουργός Αλέξανδρος Παπασταύρου, με μεγάλη εμπειρία σε θέματα αισθητικής επεμβατικής σε πρόσωπο και σώμα, είναι πιστοποιημένος στην χρήση ενέσιμων υαλουρονικών και βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το πρόσωπο των ονείρων σας με τη χρήση υαλουρονικού. Η εξειδίκευση του ιατρού Δρ Αλέξανδρου Παπασταύρου στην αποκωδικοποίηση του προσώπου σε συνδυασμό με τη σωστή χρήση προϊόντων Juvéderm, συμβάλλουν σε εντυπωσιακό φυσικό αποτέλεσμα και άμεσο μετασχηματισμό του προσώπου. Πρόκειται για το λεγόμενο facial contouring. Το αποτέλεσμα με την σωστή χρήση των κατάλληλων προϊόντων μπορεί να έχει διάρκεια μέχρι και 24 μήνες.

 

Επικοινωνήστε με τον ιατρό για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με το υαλουρονικό οξύ στο πρόσωπο και την εφαρμογή του.