Υαλουρονικό οξύ: Εξαιρετικά αποτελέσματα με τον πιο ανώδυνο τρόπο

Λίγο πολύ όλοι μας γνωρίζουμε κάποια πράγματα για το υαλουρονικό οξύ. Πρόκειται για μια πρωτεΐνη, η οποία αποτελεί φυσικό συστατικό του οργανισμού μας και διατηρεί το δέρμα μας νεανικό και λαμπερό. Ωστόσο, όπως είναι λογικό, με την πάροδο του χρόνου, το υαλουρονικό οξύ του οργανισμού μας, μειώνεται, κάνοντας το δέρμα μας να φαίνεται κουρασμένο και γερασμένο. Πράγματι, οι εγχύσεις υαλουρονικού οξέος είναι το ευκολότερο και αρκετά αποτελεσματικό μέτρο που θα μπορούσαμε να πάρουμε, για να δώσουμε στο δέρμα μας ένα boost ανανέωσης. Παράλληλα, με την βοήθεια του υαλουρονικού οξέος, μπορούμε να «επέμβουμε» σε ορισμένα χαρακτηριστικά μας, δίνοντάς τους την δική μας προσωπική πινελιά. Στο κείμενο που ακολουθεί, θα συζητήσουμε για όλα τα μέρη του προσώπου, τα οποία μπορούν να διαφοροποιηθούν με την βοήθεια του υαλουρονικού οξέος.

Σε ποιες περιοχές μπορούμε να εφαρμόσουμε υαλουρονικό οξύ;

Υαλουρονικό οξύ στα χείλη: Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να τοποθετηθεί στην συγκεκριμένη περιοχή, ώστε να μας δώσει υπέροχα και ζουμερά χείλη. Παράλληλα, το υαλουρονικό οξύ μπορεί να εξαφανίσει τις ρυτίδες γύρω από τα χείλη, αλλά και να αναδιαμορφώσει το σχήμα τους. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό και διαρκεί για διάστημα 6 – 12 μηνών. Όσον αφορά στην διαδικασία, οφείλουμε να πούμε ότι είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορη και σε καμία περίπτωση δεν κουράζει τον ασθενή.

Υαλουρονικό οξύ για εξάλειψη ρυτίδων: Μέσω των fillers του υαλουρονικού οξέος, μπορούμε να «γεμίσουμε» τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες που έχουν σχηματιστεί στο πρόσωπό μας με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί να εφαρμοστεί, παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα, στις λεγόμενες ρυτίδες του καπνιστή, δηλαδή στις ρυτίδες που γίνονται γύρω από το στόμα εξαιτίας της συγκεκριμένης συνήθειας, στις ρυτίδες λαιμού, στις ρυτίδες «θλίψης» που βρίσκονται στα πλαϊνά του στόματος καθώς και στις ρυτίδες που εμφανίζονται στο τέλος των ματιών, γνωστές και ως «πόδι της χήνας». Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και ο ασθενής μπορεί να γυρίσει αμέσως μετά στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Υαλουρονικό οξύ στα ζυγωματικά: Ένα πρόσωπο με γωνίες και ζυγωματικά μας προκαλεί σίγουρα τον θαυμασμό. Τα ζυγωματικά εκπέμπουν υγεία και νεανικότητα. Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός, είναι δυστυχώς αλήθεια ότι αλλάζει το σχήμα του προσώπου μας καθώς χάνεται ο όγκος του. Με τις εγχύσεις υαλουρονικού οξέος, μπορούμε εύκολα να επαναφέρουμε τον χαμένο μας όγκο στα ζυγωματικά ή να τον δημιουργήσουμε εκ νέου αν δεν είχαμε ποτέ μορφολογικά. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα θα είναι φυσικό.

Υαλουρονικό οξύ κάτω από τα μάτια: Γνωρίζουμε πλέον καλά ότι η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι η πλέον ευαίσθητη και εύθραυστη περιοχή του προσώπου μας. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ότι στην συγκεκριμένη περιοχή το δέρμα είναι πολύ λεπτό. Η κόπωση και η αϋπνία μαρτυρούνται από την συγκεκριμένη περιοχή, αν και ορισμένοι άνθρωποι έχουν μαύρους κύκλους και σακούλες λόγω κληρονομικής προδιάθεσης. Με την βοήθεια του υαλουρονικού οξέος, μπορούμε να «γεμίσουμε» το κενό μεταξύ της σακούλας του ματιού και του υπόλοιπου προσώπου, προσφέροντας ένα λαμπερό και ξεκούραστο δέρμα. Ο ασθενής, σαφώς και δεν νιώθει καθόλου πόνο κατά την διάρκεια της διαδικασίας, δεδομένου ότι έχει εφαρμοστεί προηγουμένως αναισθητική κρέμα τοπικά.

Υαλουρονικό οξύ για την καταπολέμηση ουλών: Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την επούλωση ουλών του δέρματος που έχουν προκληθεί από διάφορους λόγους, όπως για παράδειγμα την ακμή. Η διαδικασία είναι εύκολη, γρήγορη και αναίμακτη, δίνοντας μας παράλληλα εξαιρετικά και άμεσα αποτελέσματα.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στον  Πλαστικό Χειρουργό Αλέξανδρο Παπασταύρου και συζητήστε μαζί του ό,τι απασχολεί σχετικά με την εμφάνισή σας. Ο γιατρός θα σας ακούσει πάντα με σοβαρότητα και σεβασμό, προσφέροντάς σας τις ιδανικότερες λύσεις για την περίπτωσή σας!