Αποτρίχωση Laser Candela Alexandrite

Το Laser Αποτρίχωσης Candela Alexandrite δίνει τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με τρόπο γρήγορο και ασφαλή σε πρόσωπο και σώμα.

Γιατί αξίζει να επιλέξουμε το laser σαν μέθοδο αποτρίχωσης;

Το Laser σαν μέθοδο αποτρίχωσης διαθέτει τόσα πολλά πλεονεκτήματα που πλέον κάθε άλλη μέθοδος αποτρίχωσης θεωρείται απαρχαιωμένη. Συγκριτικά με όλες τις υπόλοιπες μεθόδους αποτρίχωσης υπερτερεί στα ακόλουθα:

  • Αντιμετωπίζει ριζικά και αποτελεσματικά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.
  • Βοηθά στην καταπολέμηση της θυλακίτιδας.
  • Δεν προκαλεί πόνο ή τραυματισμό: Είναι μία μη-επεμβατική ιατρική πράξη, η οποία εφαρμόζεται στην επιφάνεια του δέρματος. Θεωρείται απόλυτα ασφαλής πράξη και μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και στις ευαίσθητες περιοχές, όπως το μπικίνι και οι μασχάλες.
  • Επιτυγχάνει μείωση της τριχοφυΐας από την πρώτη συνεδρία.
  • Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο.

 

Στην Plastic Clinic διαθέτουμε το υπερσύγχρονο Laser Candela Alexandrite με την τεχνολογία Cryogenic Technology. Παρακάτω θα αναλύσουμε γιατί αξίζει να εμπιστευτείτε το συγκεκριμένο μηχάνημα καθώς και θα απαντήσουμε στις συχνότερες ερωτήσεις σχετικά με το θέμα της αποτρίχωσης με Laser.

 

Γιατί να επιλέξουμε Laser Candela Alexandrite με την τεχνολογία Cryogenic Technology;

Είναι ανώδυνο. Εξάλειψη πόνου μιας και το υψηλής θερμοκρασίας laser εξουδετερώνεται από το χαμηλής θερμοκρασίας υγρό οξυγόνο.

Πρόκειται για μια νέα τεχνολογία Cryogenic Technology Laser ,  που με τη βοήθεια ενός συστήματος ψυχρού αέρα ( οξυγόνο σε υγρή μορφή -182 °C ) μειώνει τη δυσφορία που μπορεί να προκληθεί λόγω της θερμότητας και καθιστά τη θεραπεία ανώδυνη.

 

Σε ποιες περιοχές μπορούμε να κάνουμε αποτρίχωση με laser;

  • Πρόσωπο: Μουστάκι, Άνω χείλος, Πιγούνι, Παρειές, Φαβορίτες, Αυτιά, Μύτη, Ζυγωματικά, Μεσόφρυο.

 

  • Σώμα: Μασχάλες, Στήθος, Θηλές, Πλάτη, Στέρνο, Γραμμή κοιλιάς, Μηροί, Γλουτοί, Κνήμες, Ευαίσθητη περιοχή, Μπικίνι.

 

Είναι κατάλληλο και για άντρες και για γυναίκες;

Βεβαίως, μπορεί ο καθένας να κάνει αποτρίχωση με laser.

αποτρίχωση

Από ποια ηλικία μπορεί να ξεκινήσει κάποιος να κάνει αποτρίχωση με laser;

Συνήθως, μετά την ηλικία των 16 ετών είναι απόλυτα ασφαλές να στραφεί κάποιος προς την αποτρίχωση με laser.

 

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Η αλλαγή στην πυκνότητα της τριχοφυΐας είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Ο αριθμός των 5 συνεδριών μαζί με τις 5 επαναληπτικές συνεδρίες είναι ιδανικός για να φανεί η φθίνουσα πορεία της τριχοφυΐας.

Μετά από κάθε συνεδρία γίνεται μια επαναληπτική συνεδρία. Η επαναληπτική αυτή συνεδρία γίνεται σε διάστημα 15 – 21 ημέρες από την κανονική συνεδρία. Μετά την παρέλευση ενός μήνα από την επαναληπτική συνεδρία, επέρχεται η επόμενη συνεδρία.

 

Τα αποτελέσματα της αποτρίχωσης διαφοροποιούνται ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας;

Σε γενικές γραμμές ισχύει η λογική ότι όσο πιο ανοιχτόχρωμο είναι το δέρμα και όσο πιο σκουρόχρωμη είναι η τρίχα, τα αποτελέσματα είναι καλύτερα. Οι  πολύ μαυρισμένες και μελαχρινές επιδερμίδες, έχουν χαμηλότερα ποσοστά επιτυχίας. Επιπλέον, αντίστοιχο πρόβλημα παρατηρείται και όταν η τριχοφυΐα είναι πάρα πολύ ανοιχτόχρωμη.

 

Πονάει η αποτρίχωση με laser Alexandrite;

Το λέιζερ Αλεξανδρίτη που διαθέτουμε στο Plastic Clinic είναι τεχνολογίας Cryogenic Technology, το οποίο σημαίνει ότι κατά την διάρκεια της συνεδρίας, εκτοξεύει κρύο αέρα στην περιοχή που δουλεύει το laser. Το σύστημα ψυχρού αέρα (οξυγόνο σε υγρή μορφή -182 °C) μειώνει τη δυσφορία που μπορεί να προκληθεί λόγω της θερμότητας και καθιστά τη θεραπεία ανώδυνη.

 

Πόσο διαρκεί η αποτρίχωση με laser Alexandrite;

Εξαρτάται από τις περιοχές στις οποίες πρέπει να εφαρμοστεί laser. Όπως είναι λογικό, μια έκταση σαν ολόκληρο το πόδι θα χρειαστεί πολύ περισσότερο χρόνο συγκριτικά με άλλες μικρότερες περιοχές. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση μια συνεδρία δεν είναι χρονοβόρα.

 

Μπορώ να κάνω αποτρίχωση με laser Alexandrite και το καλοκαίρι;

Γενικώς προτιμάμε τον χειμώνα για τέτοιου είδους θεραπείες. Ωστόσο, είναι δυνατό να εφαρμόσουμε laser σε άτομα που έχουν πολύ ανοιχτόχρωμο δέρμα και δεν μαυρίζουν. Επιπλέον, μπορούμε να κάνουμε αποτρίχωση με laser σε περιοχές του σώματος που δεν έχουν άμεση επαφή με τον ήλιο, όπως για παράδειγμα το μπικίνι, το εσωτερικό των γλουτών και τις μασχάλες.

 

Χρειάζεται να κάνω κάποια προετοιμασία πριν την συνεδρία με laser Alexandrite;

Όχι, δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία πριν την συνεδρία αποτρίχωσης. Εσφαλμένα, πολλά άτομα συνηθίζουν να αποτριχώνουν τις επίμαχες περιοχές με ξυραφάκι. Οποιαδήποτε προετοιμασία, γίνεται από εμάς.

 
Υπάρχει κάποια αποθεραπεία μετά την αποτρίχωση με laser Alexandrite;

Δεν χρειάζεται καμία αποθεραπεία η αποτρίχωση με laser Alexandrite. Το μόνο που αξίζει να επισημάνουμε είναι ότι καλό είναι να αποφεύγετε το καυτό νερό στις επίμαχες περιοχές. Μετά την συνεδρία, ενδεχομένως υπάρξει κάποια τοπική ερυθρότητα, η οποία γρήγορα παρέρχεται.

 

Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε ένα εξατομικευμένο πακέτο αποτρίχωσης και θα σας συμβουλέψουν για τον απαραίτητο αριθμό θεραπειών ανάλογα με την περίπτωσή σας.