Brazilian Butt Lift: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το σχήμα και η αναλογία των γλουτών ενός ατόμου καθορίζονται σε μεγάλο βαθμό από την κληρονομικότητα. Tόσο η σκελετική δομή μας όσο και ο τρόπος με τον οποίο το σώμα μας αποθηκεύει λίπος επηρεάζει την εμφάνιση του κάτω μέρος του σώματος. Μπορεί η υγιεινή διατροφή και η συστηματική άσκηση να λειτουργήσουν ως θετικοί παράγοντες για να επιτύχουν ένα υγιές σωματικό βάρος και να τονώσουν τους μύες, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που παραμένουν δυσαρεστημένοι με τους «επιπέδους» γλουτούς που δεν έχουν σχήμα, όσο γυμνασμένοι κι αν είναι, καταφεύγοντας έτσι στη λύση της πλαστικής χειρουργικής.

Τι είναι το Brazilian Butt Lift;

To Brazilian Butt Lift είναι μια εξειδικευμένη διαδικασία μεταφοράς λίπους που αυξάνει το μέγεθος και το σχήμα των γλουτών χωρίς εμφυτεύματα. Η περίσσεια λίπους αφαιρείται από τους γοφούς, την κοιλιά, την κάτω πλάτη ή τους μηρούς με λιποαναρρόφηση και ένα μέρος αυτού του λίπους στη συνέχεια εισάγεται ενέσιμα στους γλουτούς.

Ένας εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός μπορεί να βελτιώσει τις αναλογίες ολόκληρου του κατώτερου σώματος εφαρμόζοντας την τεχνική αυτή, βοηθώντας έτσι τον ασθενή να χάσει λίπος από τις συνήθεις «προβληματικές» περιοχές, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τους γλουτούς, με αποτελέσματα που διαρκούν πολλά χρόνια.

Γιατί να επιλέξω αυτή τη μέθοδο;

H τεχνική Brazilian Butt Lift μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων που έχει η κληρονομικότητα στο σώμα τόσο με την αναμόρφωση των γλουτών, όσο και των γύρω περιοχών, όπως οι γοφοί και οι μηροί. Μερικοί από τους λόγους που η μέθοδος αυτή είναι μία από τις top επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής παγκοσμίως είναι οι εξής:

  • Βελτιώνει τις καμπύλες του κάτω σώματος
  • Ελαχιστοποιεί το περιττό λίπος στους γοφούς, τους μηρούς ή την κοιλιά
  • Δίνει ένα πιο νεανικό, αισθητικά βελτιωμένο, πιο ελκυστικό και πιο σφριγηλό σχήμα στους επίπεδο γλουτούς
  • Εξισορροπεί τις συνολικές αναλογίες του σώματος, βελτιώνοντας την ισορροπία μεταξύ του άνω και κάτω σώματος

Πληρώ τις προδιαγραφές;

Το Brazilian Butt Lift αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τη βελτίωση του σχήματος και του μεγέθους των γλουτών. Ωστόσο, ορισμένοι ασθενείς είναι πιο κατάλληλοι για τη διαδικασία και είναι σημαντικό να έχουμε ρεαλιστικές προσδοκίες για τη χειρουργική επέμβαση, την αποκατάσταση και τα αποτελέσματα.

Ειδικότερα, η συγκεκριμένη μέθοδος είναι ιδανική για εσάς που:

  • Θέλετε αύξηση των γλουτών χωρίς εμφυτεύματα
  • Έχετε καλό τόνο δέρματος στους γοφούς και τους γλουτούς
  • Έχετε επαρκείς αποθήκες λίπους σε άλλες περιοχές για «συγκομιδή». Επαρκή δηλαδή ποσότητα για να μπορέσει ενέσιμα το λίπος να μεταφερθεί στους γλουτούς
  • Είστε διατεθειμένοι για αρκετές εβδομάδες να αποφύγετε όσο μπορείτε να κάθεστε

Η ζωή μετά την επέμβαση

Τα αποτελέσματα του Brazilian Butt Lift εγγυημένα πρόκειται να διαρκέσουν για πολλά χρόνια. Τα λιποκύτταρα που αφαιρούνται με λιποαναρρόφηση δεν πρόκειται να…επιστρέψουν στην περιοχή, ενώ τα λιπώδη κύτταρα που μεταφέρονται στους γλουτούς θα παραμείνουν εκεί για τα επόμενα χρόνια.

Ωστόσο, σημαντικές διακυμάνσεις βάρους μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά το αισθητικό αποτέλεσμα. Καλό θα ήταν λοιπόν μετά την επέμβαση να διατηρήσετε ένα σταθερό βάρος, ώστε να αποφύγετε την αλλοίωση του αποτελέσματος.

Τα αποτελέσματα είναι συνήθως πλήρως εμφανή εντός 6 μηνών από τη χειρουργική επέμβαση. Χρονικό διάστημα κατά το οποίο το υπολειμματικό οίδημα έχει απομακρυνθεί και έχετε θεραπευτεί πλήρως.

Όταν λοιπόν εκτελείται από έναν εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό, το Brazilian Butt Lift λειτουργεί ως μια διαδικασία τόνωσης της αυτοπεποίθησης και βελτίωσης της εμφάνισης με μακροχρόνια αποτελέσματα.

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε περισσότερα είναι να κλείστε ένα συμβουλευτικό ραντεβού με τον εξειδικευμένο Πλαστικό Χειρουργό, Αλέξανδρο Παπασταύρου, ο οποίος θα σας ενημερώσει λεπτομερώς και θα λύσει κάθε απορία σας σχετικά με το Brazilian Butt Lift.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας

?Αγίας Σοφίας 12, Θεσσαλονίκη

? 2310-236503

?Καρνεάδου 20, Κολωνάκι, Aθήνα

? 210-7238080