Τop 3 trends στις αισθητικές επεμβάσεις ανδρών για το 2019

Η αισθητικές επεμβάσεις αποτελούν το Νο1 trend παγκοσμίως στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής. Περισσότεροι άνδρες επιδιώκουν τα οφέλη των αισθητικών επεμβάσεων για να βελτιώσουν και να αναζωογονήσουν την εμφάνισή τους. Γεγονός που σημαίνει ότι έχουν περάσει προ πολλού οι μέρες που η αισθητική πλαστική χειρουργική ήταν μια καθαρά…. γυναικεία υπόθεση!

Ποιες αισθητικές διαδικασίες είναι στην κορυφή των επιλογών των ανδρών για το 2019;

Νο 1: Λιποαναρρόφηση

Οι περισσότεροι άνδρες καταφεύγουν στο γυμναστήριο όταν προσπαθούν να κάψουν λίπος και να χάσουν κιλά, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα γράμμωση. Μερικές φορές -παρά την προσπάθεια- το γυμναστήριο δεν αρκεί!

Η κληρονομικότητα και η ηλικία παίζουν σημαντικό παράγοντα στην αποτυχία απώλειας λίπους , οπότε η λιποαναρρόφηση είναι η καλύτερη επιλογή για να επιτευχθεί το σφιχτό και γραμμωμένο σώμα που επιθυμούν οι άντρες.

Η λιποαναρρόφηση μπορεί να είναι αποτελεσματική στη θεραπεία κοινών αρσενικών προβληματικών ζωνών, όπως η κοιλιά, το πηγούνι και η περιοχή του στήθους.

No 2: Μείωση στήθους (Γυναικομαστία)

Η γυναικομαστία ή τα υπερμεγέθη αρσενικά στήθη είναι μια αρκετά συχνή αισθητική ατέλεια των ανδρών. Η απώλεια βάρους μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση της γυναικομαστίας, αλλά η περίσσεια του ιστού και του δέρματος μπορεί να παραμείνει ακόμα και αφού χάσετε όλο το βάρος και κάνετε όλα τα… pushups που μπορείτε.

Η γυναικομαστία μπορεί να εμφανιστεί στους άνδρες σε οποιαδήποτε ηλικία. Η χειρουργική επέμβαση για τη μείωση του μαστού των ανδρών είναι ασφαλής και αποτελεσματική τόσο για ενήλικες και για αγόρια στην εφηβεία.

Οι περισσότεροι άνδρες που επιλέγουν αυτή τη χειρουργική επέμβαση, αισθάνονται μετά πολύ καλύτερα με τον εαυτό τους, νιώθουν πιο άνετα με τις ενδυματικές τους επιλογές, ενώ πολλοί αναφέρουν πως έχουν κερδίσει πίσω μεγάλο μέρος τους ανδρισμού τους.

Νο 3: Botox και Υαλουρονικό

Οι γυναίκες δεν είναι οι μόνες που θέλουν λεία επιδερμίδα και νεανική όψη δέρματος στο πρόσωπό τους. Οι συχνές ανησυχίες σχετικά με τη γήρανση του προσώπου για τους άνδρες είναι οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα.

Το ΒOTOX®, γνωστό ως BROTOX for men, και τα ενέσιμα fillers με υαλουρονικό όπως το JUVÉDERM® της εταιρείας Allergan, μπορούν να βοηθήσουν τους άνδρες να επιτύχουν μια πιο… φρέσκια και πιο νεανική εμφάνιση.

Οι άντρες νιώθουν πλέον περισσότερη αυτοπεποίθηση χάρη σε αυτές τις αναζωογονητικές μη χειρουργικές διαδικασίες, που χρειάζονται λιγότερο από 30 λεπτά για να ολοκληρωθούν.

Επίσης άλλες hot ανδρικές επιλογές είναι, τα ενθέματα σώματος (6-pack, Γάμπα, Μπράτσα, Ώμοι, Οπίσθια), τo Coolsculpting και η Λιπογλυπτική.